Prettige behandeling: dat vind ik belangrijk. Zo werk ik met een pedicure motor met nat-techniek. Tijdens het frezen wordt er een beetje water gesproeid, waardoor de huid wordt gekoeld en u meestal niets van het frezen voelt.

Komt u met of zonder klachten: ik streef naar een zo ontspannen mogelijk bezoek op maat. Wilt u een basis behandeling of alleen een onderdeel van de behandeling: het is mogelijk! En wanneer u een complete behandeling wilt waarin uw voeten worden verzorgd en verwend kunt u kiezen voor de Pedicure, korte spa pedicure , spa pedicure .

Voor aanvang van iedere behandeling zal ik uw voeten desinfecteren, bekijken en met u bespreken welke klachten u heeft.

Basis pedicure behandeling

Tijdens een basis pedicure behandeling kan ik afhankelijk van de klachten de volgende taken uitvoeren:

het verzorgen van nagels en de nagelomgeving

het verwijderen van eventueel eelt

het verwijderen van verschillende soorten likdoorns en/of

het behandelen van kloven en eeltranden en/of

het behandelen van schimmelnagels en/of

het behandelen van ingroeiende nagels .

Indien van toepassing geef ik u tijdens de behandeling advies over voetverzorging thuis.

Deelbehandeling

Het is mogelijk om alleen een deel van de basis pedicure behandeling te ondergaan. U kunt kiezen uit:

nagels knippen of

likdoorn verwijderen of

ingroeiende nagel verhelpen of

Uiteraard desinfecteer ik uw voeten van te voren .

Pedicure SPA behandeling: een moment voor u zelf!

Wanneer u zichzelf en uw voeten een extra fijne behandeling gunt, kunt u kiezen voor de pedicure SPA behandeling.

De pedicure SPA behandeling bestaat uit een korte pedicure behandeling met wat extra. Deze SPA behandeling ziet er als volgt uit:

voetbad

basis pedicure behandeling

voetenscrub

voetenmasker

voet massage

De pedicure SPA behandeling is echt een verwennerij!

Het is ook mogelijk om enkele onderdelen van de pedicure SPA behandeling te combineren met de basis pedicure behandeling. Zie de prijslijst hiernaast voor de vele mogelijkheden.

 

                                                               Paraffine bad

Het Paraffine bad is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de handen en voeten .
De paraffine bevat verzorgende bestanddelen welke de huid verzorgt en verzacht en wordt in een speciaal Paraffine bad verwarmt.

De werking van Paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van Paraffine hydrateren de handen en maken ze weer soepel en glad. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. Zodra de Paraffine op temperatuur is worden de handen in het bad gedompeld.
De handen worden nu warm ingepakt in een handschoen. Na ongeveer 10 à 15 minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.

Het Paraffine bad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden et cetera. De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen maar de pijn zal dermate verlichten bij regelmatig gebruik van de Paraffine packing. Maar ook voor droge handen is het paraffine bad een wellness. Bij herhaaldelijk gebruik zult je merken dat je handen zachter aanvoelen en er verzorgder gaan uitzien.

Manicure

Basismanicure -De naam zegt het al een basismanicure is niet meer dan vijlen ,het bijwerken van de nagelriemen ,verwijderen van velletjes en kleurloze nagellak 

Basismanicure + kleurlaag -De klassieke basismanicure, maar dit keer inclusief een vrolijk kleurtje naar jouw keuze .Handig als je zelf niet zo bedreven bent in de kunst van het lakken. 

Basismanicure + paraffine -Kies je voor een paraffinepaking bij je basismanicure? Dan krijgen je handen een welverdiend badje van warme olie. Bij het afkoelen zal de olie verharden en een afsluitend laagje om de huid vormen dat de huid voedt en doorbloeding stimuleert . Daar  wordt nog eens plastic omheen gewikkeld zodat de paraffine optimaal zijn werk kan doen ,(Baby zachte handen )

Basismanicure + gellak  Gelnagels zijn in feite een harde gel .De gel kan opnieuw over je natuurlijke nagel komen 

Spa manicure - basis manicure +peeling, handbadje, masker 

Cavitatie behandeling (of ultrasone geluidsgoven) is een  nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen .Door deze cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken .,Hierdoor komt de inhoud van de vetcellen vrij waarna deze door het lichaam op een natuurlijk manier worden afgebroken en afgevoerd. De resultaten zijn verschillend per persoon ,maar gemiddeld zult u vermindering hebben van 2 tot 10 cm in omtrek .Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wens te bereiken.

Vacuüm behandeling  maakt gebruikt van zuigkracht en druk om de vloeistoffen in de vetcellen die cellulitis veroorzaak en af te voeren .Vacuüm zuigt de huid waardoor de cellulitis wordt weggetrokken van de spier ,dit bevordert de bloedcirculatie en stimuleert de lymfedrainage .Vacuüm biedt de oplossing om cellulitis te bestrijden ,verminderen plaatselijk vet en geeft het lichaam weer vorm.

Lase lipolysebehandeling -bij laser behandeling wordt plaatselijk vet verbrand .In in tegensteling tot traditionele liposuctie wordt bij de deze behandeling geen zuigkracht gebruikt. In plaats daarvan zorgt de laser ervoor dat het vet vloeibaar wordt waarna het uit het lichaam wordt geleid;.